Cautare

4424 de rezultate pentru "ministru aoararii" (4.09 secunde)
Raportul Corpului de Control al Primului-ministru Emil Boc. ... Pasajele din Raportul Corpului de control al Primului ministru Emil Boc din anul 2009 se pot citi pe site-ul publicatiei Obiectiv.
PD vrea insa sa fie un exemplu si sa dea oarecum peste nas aliatilor liberali, in sensul ca se gandeste sa schimbe si un ministru-doi.
Consultantul politic Cozmin Gusa a explicat, in direct la Realitatea TV ca actiunile lui Traian Basescu din ultima perioada, facand referire la amendamentele depuse de fostul sef al statului la Legea gratierii, sunt rezultatul unei frici pe care acesta o resimte fata Elena Udrea si de informatiile pe care fostul ministru ar putea sa le divulge.
"Ca cetatean, desi nu pot sa-mi neg subiectivitatea, cred ca pe un ministru al Invatamantului il putem interoga despre intarzierea reformei scolare sau cheltuirea banilor publici si multe altele si mai putin de prestatia sub orice critica a unui portar si a unui secretare", a mai spus presedintele PD Constanta, care nu vrea insa sa "minimalizeze crasa superficialitate in care s-a desfasurat partea organizatorica a examenelor".
Iar de data aceasta, cei despre care se afirma ca au prezis aceasta grozavie nu sunt niste clarvazatori plecati cu pluta, ci insusi Michio Kaku, unul dintre cei mai mediatizati mari fizicieni din lume, dar si Paul Hellyer, fost ministru al apararii din Canada.
M-as speria sa fiu ministru - Ce parere ai despre invatamantul din Romania? Unde vezi ca ar exista probleme si care ar fi primele tale masuri daca, incepand de maine, ai fi numit ministru? ... In Romania, m-as speria sa fiu ministru.
Liberalul Radu Stroe este ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, dar ocupa, in acelasi timp, si functia de membru, respectiv presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Senatorul PSD, fost ministru al Justitiei, a anuntat ieri, in plenul Camerei Superioare a Parlamentului, ca a demisionat din PSD, afirmind ca ar fi trebuit sa faca acest gest inca din anul 2003.
Orban a acuzat demagogia ieftina a celor care vorbesc despre descentralizare si culpabilizeaza guvernul Nastase in conditiile in care singurul ministru in masura sa rezolve situatia este democratul Vasile Blaga. ... "O va face cu siguranta, daca nu el, atunci alt ministru".
Severin a fost ministru de externe in guvernul Ciorbea si presedinte al Adunarii Parlamentare a OSCE. Diaconescu are si el experienta necesara postului, indeplinind anterior functia de secretar de stat la Ministerul de Externe si ministru de justitie.
in cursul acestei veri, a fost la un pas de a fi numit ministru de Finante in locul lui Sebastian Vladescu. Propunerea a venit chiar din partea demnitarului, care, presat de anumite conjuncturi, intentiona sa demisioneze din functia de ministru.
"Primul-ministru considera ca aceasta procedura este justificata in conditiile in care viitorul comisar european nu va fi un ambasador al Romaniei la Bruxelles, ci va fi un ministru in guvernul european condus de presedintele Comisiei Europene, domnul Barroso", a precizat Oana Marinescu.
Liderul PD, Emil Boc (foto), a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National al formatiunii pe care o conduce, ca democratii nu au avut "nicio discutie" nici despre cedarea Ministerului Dezvoltarii Regionale, nici despre eventuala preluare a portofoliului de ministru al Apararii.
Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu a declarat intr-o emisiune televizata ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei "Sanda" de la Securitate a fost modificat.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul de revocare a lui Gheorghe Flutur din functia de ministru al agriculturii, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu.
Negocieri intre Stolojan - Flutur - Stoica Pe de alta parte, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a revocat pe Gheorghe Flutur din functia de ministru al Agriculturii, liderii Platformei liberale Theodor Stolojan si Valeriu Stoica au avut o discutie tensionata, dar si lamuritoare cu fostul ministru liberal, care s-a aratat foarte nemultumit de evolutia lucrurilor.
PNL si PD si-au nominalizat candidatii pentru functiile din fruntea ministerelor ramase vacante dupa demisiile conservatorilor si cea a fostului ministru al agriculturii, Gheorghe Flutur. ... Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca noul ministru al agriculturii a fost nominalizat in persoana penelistului Dan Motreanu, secretarul general al partidului.
Varujan Vosganian a fost validat, ieri, pentru postul de ministru al Economiei, de catre comisiile parlamentare de specialitate, cu 40 de voturi pentru, trei contra (PRM) si sapte abtineri (PSD).
"Semnificatia cardului era ca domnul prim-ministru imi propunea un parteneriat cu oligarhiile noastre", a explicat seful statului, adaugand ca ideea era ca "a venit si timpul nostru". ... El a sustinut ca, la acea vreme, increderea intre el si primul-ministru "era maxima".
"Nu sunt impotriva sanctionarii domnului Bodu, dar, vis-a-vis de procedura, avem un protocol al Aliantei, care spune ca atunci cand un ministru sau primul-ministru are observatii vis-a-vis de activitatea unui secretar de stat sau a unui ministru, venim in CNC-ul Aliantei si propunem solutii".
google-analytics.com